De 'Kunst' van het rijden

Defensive Driving is in 1998 opgericht door Rob Kunst. Rob heeft de kunst van het rijden geleerd tijdens zijn werk voor de voormalige Porsche groep van de Rijkspolitie. De passie voor het rijden is er altijd in gebleven. Werkzaam als enige Nederlandse trainer voor de Audi Driving Experience (onderdeel van Audi AG in Ingolstadt, Duitsland) geeft Rob wereldwijd trainingen. Hij is de hoofdinstructeur bij alle security trainingen rondom de beveiligde Audi A8. Naast trainingen met de gepantserde Audi A8 geeft hij onder andere trainingen op het ijs in Oostenrijk en Lapland en op verschillende wereldwijde Formule-1 circuits.

          

Zijn zoon Nikki, die de dagelijkse leiding over Defensive Driving heeft, is opgegroeid op het Eurocircuit in Valkenswaard. Op zijn 9e was Nikki al dusdanig actief met auto’s dat hij al snel alle demo’s gaf tijdens de trainingen. Nikki heeft, heel cliché, van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Als TÜV gecertificeerd instructeur is hij naast de trainingen op het Eurocircuit ook één van de trainers van de Audi Driving Experience Nederland en instructeur voor het ANWB Test- en Trainingcentrum.

Naast Rob en Nikki beschikt Defensive Driving over verschillende ervaren en enthousiaste instructeurs die de trainingen verzorgen.