Geschikt voor: + + Duur:

Blij dat ik glij

Gecontroleerd dwarsgaan op asfalt en gravel

Beleef de ultieme ADRENALINE kick!
Kom rijden en glijden op het unieke EUROCIRCUIT in Valkenswaard.

Voor wie is het?
Dit programma is geschikt voor iedereen die wil leren driften. Voor de particulier is er de mogelijkheid om zich alleen of als groep in te schrijven. Als de particulier zich alleen inschrijft, volgt deze de training met ongeveer 8 anderen in een groep. Exclusief gebruik van het Eurocircuit is mogelijk voor particuliere groepen en bedrijven vanaf 8 personen.

Dit programma is voor iedereen die gecontroleerd dwars wil gaan op asfalt en gravel en geschikt als een sportieve dag uit, teamuitje, vrijgezellenfeest etc.

Programma
  • Ontvangst met koffie en thee
  • Uitleg van het programma en korte theorie
Op de baan:
  • Anti-slip oefening » Remmen/uitwijken op een gladde ondergrond.
  • Driftstage “Tarzan” bocht » Driften in de bocht door middel van gas bijgeven.
  • Rallystage “Akropolis” » Een competitieonderdeel tegen de klok over een asfalt/gravelparcours, waarbij de cursist zelf rijdt met een achterwiel aangedreven auto en een instructeur als navigator.
  • Driftstage “Per Eklund” bocht » Hoge snelheidsdrift in de beruchte eerste bocht van het Eurocircuit.
  • Driftstage gravel » Een drift van de ene bocht in de andere, waarbij de auto geen moment rechtdoor mag gaan.
  • Rallystage “Catalunya” » Een rallystage in de Ford Rally Sport Trainer (Ford RST) op het asfalt. De Ford RST is de auto waarin WK-rallyrijders Kevin Abbring en Hans Weijs jr. hun carrière begonnen zijn.
De Drift training begint tussen 9.30 en 10.00 uur en eindigt om ca. 16.45 uur en is geheel verzorgd. Tussen de middag wordt de lunch geserveerd in het “Pitstop” restaurant. Elke deelenemer ontvangt na afloop een certificaat en een naslagwerk met de behandelde leerstof. Tijdens de prijzenuitreiking aan het eind van de dag wordt de winnaar van de rallystage “Akropolis” op het podium gehuldigd. Voor groepen en bedrijven is het mogelijk om na afloop te dineren (vanaf 20 personen).

Kosten en inschrijving
Voor particulieren tot max. 8 personen
Kosten particulieren vanaf 8 personen en bedrijven:
8 tot 21 personen: €199 p.p.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.